Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 35

Αναρτήθηκε από mama christiana στις 2:00 μ.μ.
Είναι αρκετά συνηθισμένο, τώρα πια, γυναίκες άνω των 38 χρόνων να τεκνοποιούν με ή χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης. Αν είστε άνω των 38 ετών και αυτή είναι η πρώτη σας εγκυμοσύνη, μπορεί να ακούσετε να σας περιγράφουν ως «ηλικιωμένη πρωτότοκο» - τον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για τις γυναίκες που εγκυμονούν πρώτη φορά σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως καθυστερήσατε λίγο να κάνετε παιδιά, όλο και περισσότερες γυναίκες φέρνουν στον κόσμο υγιή μωρά σε ηλικία πολύ μεγαλύτερη από τα 38.

Ο οργανισμός της γυναίκας ή θα είναι έτοιμος να συλλάβει, οπότε μπορεί να προχωρήσει στην εγκυμοσύνη από μόνος του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή δεν θα είναι έτοιμος για την εγκυμοσύνη (η ηλικία θα έχει προχωρήσει αρκετά) όπου η σύλληψη θα καταστεί πολύ δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη.

Έτσι λοιπόν, όταν βλέπουμε μια έγκυο η οποία είναι σε ηλικία άνω των 35 χρόνων ή και άνω των 40 χρόνων, φυσιολογικό είναι να συμπεράνουμε ότι ο οργανισμός είναι σε θέση να φέρει εις πέρας την εγκυμοσύνη αυτή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

123baby.me Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez